Besøg, brobygning og åbent hus

Alle afdelinger er åbne for at lave aftaler om besøg. Det kunne eksempelvis være personer med autisme og/eller forældre, der vil høre mere om tilbuddene og evt. se nogle af aktiviteterne i afdelingerne, eller det kunne være sagsbehandlere/UU-vejledere eller andre, der ønsker at få et nærmere indblik i tilbuddene inden det besluttes, at der ønskes et tilbud på Autismecenter Nord-Bo. 

Én gang om året inviteres elever fra afgangsklasserne i kommunernes specialklasser til brobygningsforløb af to dages varighed. Brobygningsforløbene foregår både i Aabybroafdelingen og i de to Aalborgafdelinger og byder på mulighed for at prøve nogle af de forskellige aktiviteter i afdelingerne. Tilmelding til brobygningsforløb koordineres med skolerne og med UU-vejledere.

Én gang om året afholdes åbent hus i én af afdelingerne med udviklingsforløb. Til åbent hus bliver man præsenteret for Autismecenter Nord-Bos forskellige tilbud og får mulighed for rundvisning i pågældende afdeling.

For aftaler om besøg eller yderligere information – ret henvendelse til viceforstander, Flemming Jeppesen via fj@nordbo.dk eller tlf. 22 70 49 46 eller til afdelingslederen i den pågældende afdeling.