Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Udmelding ift. Corona

  24. marts 2020
  Autismecenter Nord-Bo følger fortsat Statsminister Mette Frederiksens rammer for lukning af skoler og dagtilbud i Danmark indtil og med mandag d. 13. april (2. påskedag).
  Læs mere
 • Link til video fra gratis webinar

  31. marts 2020
  Få tilsendt det direkte link til både optagelse og slides – Og det er selvfølgelig stadig ganske gratis.
  Læs mere
 • Vi tilbyde nu også webinars

  27. marts 2020
  Du kan nu deltage gratis i nogle af vore webinars, som udbydes af Viden & Udvikling. Det er online kurser, og vi starter allerede ud på mandag med første webinar.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`