Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Kun ét telefonnummer pr. 1. august

  11. juli 2019
  Pr. 1. august har vi gjort det nemmere for dig at finde ud af, hvor du ringer til. Vi har nu kun telefonhenvendelse i vores administrative afdeling på Lindholm Brygge, hvorfra du vil blive stillet om til rette vedkommende.
  Læs mere
 • Sommerlukket

  28. juni 2019
  Vi holder sommerlukket fra den 15. juli og borgere i vore dagtilbud har opstartsdag den 8. august. God sommer.
  Læs mere
 • Selvforståelsesforløb til voksne +16

  21. juni 2019
  Viden & Udvikling tilbyder psykoedukative samtaleforløb, hvis man som borger med autisme har brug for forståelse af sin autismediagnose. Det er tale om et kort vejledningsforløb.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`