Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Nyt bomiljø til unge og voksne med autisme

  20. maj 2020
  1. august åbner Autismecenter Nord-Bo et nyt og centralt beliggende bomiljø på Sankt Peders Gade i Nørresundby.

  Bomiljøet er for personer fra 18 år og opefter og det vil bestå af 18 etværelseslejligheder med gode tilhørende fællesarealer.

  Processerne omkring indretningen og ansættelse af personale er i fuld gang, og vi glæder os meget til at byde kommende beboere velkommen i de nye indbydende rammer.

  Yderligere informationer om bomiljøet kan findes her:

  /UserFiles/file/MEK/Nyt_bomiljoe_til_unge_og_voksne_med_autisme.pdf

  Alternativt kan viceforstander Flemming Jeppesen kontaktes for spørgsmål og uddybende information på tlf.: 22 70 49 46 eller e-mail: fj@nordbo.dk.

  Torsdag d. 11. juni kl. 15.00-17.30 afholdes der åbent-hus-arrangement i bomiljøet på Sankt Peders Gade 3B i Nørresundby. Her er borgere og pårørende til borgere, for hvem muligheden for en plads i bomiljøet kunne være interessant, samt relevante kommunale samarbejdspartnere velkomne til at møde op til en rundvisning. Arrangementet vil naturligvis blive afviklet i henhold til sundhedsstyrelsens corona-retningslinjer.

  Læs mere
 • Ny dato for Autismekonference Nordjylland 2020

  14. maj 2020
  Datoen er torsdag den 10. december.
  Så faldt alle brikkerne på plads, og vi er rigtig glade for igen at kunne byde jer velkommen til Autismekonference Nordjylland 2020.
  Læs mere
 • Ændret klubprogram for foråret 2020

  11. maj 2020
  Der er ændringer i aktiviteterne, så de er tilpasset de forholdsregler vi tager ift. Corona. Derfor mødes vi også i Terapihaven. Vi glæder os til at se jer alle i klubben igen.
  Du kan se programmet ved at klikke på "læs mere."
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`