Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Grand Opening

  04. oktober 2019
  Du er hermed inviteret!! Fredag den 25. oktober inviteres til åbning af vores nye flotte lokaler på Østergade 107 i Aabybro, hvor vi åbner Butikscafé Nord-Bo - De Gule Værksteder. Vi glæder os til at se dig. Læs mere...
  Læs mere
 • Åbent Hus i STU afdelingen

  11. september 2019
  Onsdag den 6. november kl. 19.00-21.00.

  Det vil glæde os at se elever, forældre, lærere, pædagoger, UU-vejledere og andre interesserede til en forhåbentlig informativ og hyggelig aften.
  Læs mere
 • Vi søger nye kollegaer

  30. august 2019
  Er du vores nye kollega? Vi har netop slået tre nye stillinger op i vores Boafdeling. Så er du på udkig efter drømmejobbet eller kender du en i dit netværk, der kunne være interessret, så kan du finde alle stillingsbeskrivelserne under Ledige stillinger.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`