Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Vinterferielukket

  16. februar 2024
  STU-afdelingen, De Gule Værksteder og Administrationen holder vinterferie og er tilbage igen mandag den 26. februar.
  Har du akut brug for at komme i kontakt med afdelingsledere, kan du finde kontaktinfo på vores hjemmeside www.nordbo.dk.

  God ferie til jer derude
  Læs mere
 • Kantineleder søges

  06. februar 2024
  Vi søger en kollega med solid erfaring indenfor ledelse af køkken- og kantinedrift suppleret med pædagogisk interesse og erfaring.

  Du får ansvaret for kostforplejning (morgenmad, frokost, møde- og kursusforplejning) til ca. 50-100 personer dagligt fordelt på flere matrikler. Lyder det som noget for dig eller en du kender, så læs mere her
  Læs mere
 • Autismekonference Nordjylland 2024

  02. februar 2024
  Sameksistens af autisme og ADHD - mere end blot to diagnoser.

  Vi har netop nu åbent op for tilmelding til årets Autismekonference Nordjylland 2024, og vi har glædet os til at præsentere jer for programmet, som byder på oplæg fra disse spændende oplægsholdere.
  Læs mere
Statement1_(1).png
Statement1.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`