Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Vi søger en stedfortræder

  10. januar 2022
  Pr. 1. april 2022 søges der en stedfortræder til De Gule Værksteder (Beskyttet beskæftigelse) på Autismecenter Nord-Bo, idet nuværende stedfortræder har valgt at gå på pension efter 13 års ansættelse.
  Læs mere
 • Autismekonference Nordjylland 2022

  07. januar 2022
  Konferencen afholdes den 8. september, datoen er ændret grundet coronahensyn. Der er allerede nu åbent for tilmelding. Læs om temaet og foredragsholdere her...
  Læs mere
 • Fokus på Autisme & kønsidentitet i uge 6

  04. januar 2022
  Rundt om på mange skoler og uddannelsessteder bliver der i uge 6 sat fokus på seksualundervisning- og vejledning, og i år således også på Autismecenter Nord-Bo.

  Specialpædagogisk konsulent og seksualvejleder Mette Bang vil udbyde gratis temaeftermiddage for forældre og pårørende samt holde oplæg for personale og borgerne tilknyttet Autismecenter Nord-Bo.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`