Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • STU-afdelingen søger ny kollega

  20. september 2023
  Vi søger en pædagogisk medarbejder til en fuldtidsstilling, hvori der indgår vejledning af ca. 8 elever, herunder udarbejdelse af hver enkelt elevs målsætning/handleplan og dokumentation for udvikling.
  Der vil også indgå pædagogiske opgaver indenfor STU-afdelingens fagudbud og i særdeleshed ift. at varetage undervisning i matematik på udskolingsniveau.
  Læs mere
 • Autisme og Selektiv Mutisme

  11. september 2023
  Vi har et nyt kursus på programmet, og det er et kursus for fagpersoner, hvor der vil blive sat fokus på, hvordan selektiv mutisme kan forstås hos mennesker med autisme, hvilke udfordringer det kan give for fagpersoner, samt redskaber som kan anvendes til at hjælpe kommunikationen på vej.
  Læs mere
 • STU´ens Dag - Åbent Hus

  05. september 2023
  Skal du starte i STU og er spændt på, hvilket STU-tilbud der passer til netop dig.

  Så deltag i STUéns dag den 5. oktober 2023, hvor du kan besøge Autismecenter Nord-Bos STU-afdeling på Lindholm Bryggei Nørresundby.
  Læs mere
Statement1.png
Statementb.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`