Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Se det endelige program

  29. april 2021
  "Autisme i medgang og modgang – et livslangt forhold" er temaet for Autismekonference Nordjylland 2021, og programmet er nu fastlagt og byder på mange spændende oplægsholdere.
  Læs mere
 • Fondsmidler fra Norlys Vækstpulje

  13. januar 2021
  Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har fået bevilliget fondsmidler fra NORLYS VÆKSTPULJE til et nyt byggeprojekt i vores terapihave i Aabybro. Her er planen at bygge et vikingelanghus (bålhytte). Vi har fået 150.000 kr dertil, og mangler stadig midler, men vi er rigtig godt på vej og meget glade for bevillingen.
  Læs mere
 • Autismekonference Nordjylland 2021

  12. januar 2021
  Vi vover pelsen og har fastsat en dato for Autismekonference Nordjylland 2021. Den bliver afholdt på Comwell Hotel Hvide Hus, Aalborg torsdag den 17. juni.

  Programmet er endnu ikke helt fastlagt, men temaet vil bliver det samme som meldt ud ift. 2020 konferencen. Nemlig "Autisme i medgang og modgang – et livslangt forhold."
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`