Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Barselsvikariat

  19. november 2020
  Barselsvikar søges til bomiljø på Østergade 109 i Aabybro pr. 1. februar 2021.

  Bomiljøet har plads til fem beboer og inkludere et personalerum og fællesarealer. Derudover varetager personaler støtte i eget hjem hos beboere, der er typisk er fraflyttet tilbuddet på baggrund af positiv selvstændighedsudvikling.
  Læs mere
 • Hvordan forløber vore tilbud, når Nordjylland er lukket ned?

  06. november 2020
  De fleste af vore tilbud kategoriseres ud fra myndighedernes udmelding som kritiske funktioner. Læs her hvordan vore forskellige tilbud afvikles i løbet af de næste 4 uger.
  Læs mere
 • Info ang. fremmøde fredag den 6. november

  05. november 2020
  Fredag d. 6. november holder alle Autismecenter Nord-Bos tilbud åbent som normalt. Det vil altså sige, at alle borgere og ansatte kan møde op som planlagt.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`