Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Let´s Visualize - Min Autisme

  14. august 2020
  Vores nye selvforståelsesmateriale “Let’s Visualize - Min Autisme“ er nu indleveret til Spektrumshop Forlag og klar til tryk, så vi kan fejre udgivelse midt i september -og vi glæder os!
  Læs mere
 • De Gule Værksteder søger medarbejder

  03. august 2020
  De Gule Værksteder søger en pædagogisk medarbejder til de kreative værksteder og pædagogisk støtte til værkstedsbrugere.

  Til denne stilling søger vi specifikt en kollega med erfaring indenfor kreativ produktion, hvor produktionen har salg for øje. Det kunne være syning, hækling, strikning, læderarbejde og lign. produkter i naturmaterialer.

  Læs mere
 • Nyt vedr. corona og besøgsrestriktioner i bomiljøerne

  24. juni 2020
  Fra og med d. 24. juni åbnes der op for, at besøgene kan komme i bomiljøerne på Autismecenter Nord-Bo.

  Det har været længe ventet, og det er derfor glædeligt, at det nu er blevet besluttet fra myndighederne, at det er muligt.

  Der skal naturligvis fortsat bruges sund fornuft, benyttes håndssprit/håndvask og der skal holdes afstand, således vi fortsat undgår smittespredning.

  Hermed ønskes alle en god og forhåbentlig smittefri sommer.

  De bedste hilsner

  Forstander 

  Jesper Schmith

  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`