Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Autisme og ufrivillig skolefravær

  01. maj 2024
  Måske er du forælder til et barn eller en ung med autisme, som har vanskeligt ved at komme regelmæssigt i skole, eller som måske ikke har været i skole længe?

  Så kan dette kursus give en større forståelse for sammenhænge mellem autisme, stress og belastningsreaktioner.
  Læs mere
 • Nyt hæfte udarbejdet ift. ufrivillig skolefravær

  16. april 2024
  Viden & Udvikling har udarbejdet et hæfte som redskab til dig, der som fagperson er i kontakt med børn og unge, som oplever ufrivilligt skolefravær.

  Hæftet er i sin oprindelige tanke udarbejdet til børn og unge med en autismediagnose, men da ufrivilligt skolefravær kan forekomme hos alle børn/unge, vil det kunne bruges uanset målgruppe.
  Læs mere
 • Ny dato for Let's Visualize - Min ADHD

  12. april 2024
  Vi har flyttet datoen fra den 5. juni til den 3. juni, så måske du kan komme med alligevel?

  Søger du et nyt, spændende og visuelt materiale og konkrete samtalemetoder, som kan bidrage til (selv)forståelse for unge og voksne med ADHD?
  Læs mere
Statement1_(1).png
Statement1.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`