Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Hovedenummeret lukket

  28. juni 2022
  Hovednummeret er lukket i uge 29-30-31.

  Læs her hvornår vi holder sommerferielukket i de forskellige afdelinger og hvordan du kan komme i kontakt med os.
  Læs mere
 • Idrætsmødet i Aalborg

  28. juni 2022
  Hvis nogle skulle være i tvivl, så var der i sidste uge/weekend Idrætsmøde i Aalborg, og Autismecenter Nord-Bos var også repræsenteret, idet vi tog del i idrætsdebatten. Oplægget blev holdt af Aske G. Nørgaard fra UCN og Mette Koldkjær fra Autismecenter Nord-Bo.
  Læs mere
 • STU-afdelingen søger nye kollegaer

  15. juni 2022
  STU afdelingen på Autismecenter Nord-Bo har fortsat tilgang af elever og derudover har et par nuværende kollegaer i juni måde søgt nye udfordringer med henholdsvis fuldtidskandidatstudie og job tætter på hjemmet og derfor er der behov for 3 fuldtidsansatte pr. 1. september eller tidligere.

  Læs mere
Statement1.png
Statementb.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`