Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Julemarked

  26. november 2021
  STU-afdelingen invitere til julemarked, hvor der vil der være salg af varer fra kreative produktion og de sælger også gløgg, æbleskiver, kaffe/te og kakao - så tag veninden eller familien under armen, og kig forbi 🎄
  Læs mere
 • Autismekonference Nordjylland

  25. november 2021
  Vi vil allerede nu afsløre datoen for næste års Autismekonference Nordjylland.

  Det bliver den 12. maj på Comwell Hotel Hvide Hus i Aalborg - så reserver dagen. Så kommer der mere info om indhold senere.
  Læs mere
 • Barselvikar søges

  17. november 2021
  Vi søger en barselvikar til afdelingen Momentum, som tilbyder udgående støtte til borgere i eget hjem via (SEL) §85 og ligeledes mentorindsats til borgere med henblik på at komme i uddannelse eller i arbejde.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`