Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Omorganisering på Autismecenter Nord-Bo

  11. februar 2019
  Autismecenter Nord-Bo har valgt at omorganisere dagtilbudsafdelingerne i 1. halvår 2019. Dette med målsætning om at højne fagligheden og kvaliteten i de enkelte afdelingers udbud. 

  Læs mere
 • Nye kurser 2019

  06. februar 2019
  Læs om alle de spændende nye kurser som bliver afholdt af Viden & Udvikling på Autismecenter Nord-Bo. Vi er klar med årets kursuskatalog som byder på både interne og eksterne kursusholdere.
  Læs mere
 • Åbent Hus invitation

  06. februar 2019
  Autismecenter Nord-Bo vil gerne invitere til Åbent Hus tirsdag den 26. februar fra kl. 19.00 til kl. 21.00 i STU afdelingen på Skansevej 7-9, 9400 Nørresundby.

  Det vil glæde os at se elever, forældre, lærere, pædagoger, UU vejledere og andre interesserede til en forhåbentlig informativ og hyggelig aften.
  Læs mere

Dagtilbuddende og administrationen holder vinterferielukket i uge 8.

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`