Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Retningslinjer for brug af mundbind i STU-afdelingen og De Gule Værksteder

  26. oktober 2020
  I STU-afdelingen og i De Gule Værksteder skal der bæres mundbind når eleverne/værkstedsbrugerne og personalet bevæger sig rundt mellem modulerne/værkstederne samt i undervisnings- og arbejdssituationer, hvor der er stående/gående undervisning/arbejde.

  Ved siddende undervisning/værkstedsarbejde kan mundbind fjernes.

  STU-eleverne og værkstedsmedarbejderne i De Gule Værksteder og øvrige borgere skal selv sørge for mundbind, men hvis man har glemt at få mundbind med, kan man selvfølgelig få et udleveret for den dag.

   

  Med venlig hilsen

  Forstander

  Jesper Schmith

  Læs mere
 • Autismecenter Nord-Bo er blevet en del af Aalborg Alliancen

  09. oktober 2020
  Autismecenter Nord-Bo har underskrevet aftale med Aalborg kommune om at blive en del af Aalborg Alliancen.

  "Vi glæder os til at arbejde med hensigtserklæringerne i Aalborg Alliancen og dermed fortsat være en attraktiv arbejdsplads i Aalborg kommune, hvor der er optimale muligheder for at gøre en forskel i arbejdet med personer med en autismespektrumforstyrrelse”

  Forstander

  Jesper Schmith

  Læs mere
 • Online sagssupervision

  09. oktober 2020
  Vidste du, at Viden & Udvikling tilbyder online sagssupervision via Teams?
  Har i som personalegruppe eller som enkeltstående medarbejdere brug for at få drøftet, hvordan i støtter og samarbejder med en borger bedst muligt? Så kan sagssupervision være en god mulighed.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`