Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Program for Klub Nord-Bo

  31. oktober 2019
  Så er der program for efterårets aktiviteter i Klub Nord-Bo. Klubben afholdes torsdage fra kl. 14.30 - 17.30.
  For borgere der er i et §103/104-tilbud i De Gule Værksteder er klubben en del af deres tilbud, men borgere, der modtager et tilbud i én af Autismecenter Nord-Bos andre afdelinger og borgere, der ikke er i et tilbud på Autismecenter Nord-Bo, kan også tilmeldes klubben.
  Læs mere
 • Vild åbningsdag

  30. oktober 2019
  I fredags holdt vi Grand Opening af den nye Butikscafé Nord-Bo, De Gule Værksteder. Og sikke en skøn dag. Der var et fremmøde ud over al forventning og vi er glade for den store opbakning der kom fra nær og fjern. Læs mere på vores facebook og se billeder fra dagen. Her ser i Mira, som betjener borgmester Mogens Gade ved cafédisken.
  Læs mere
 • Grand Opening

  04. oktober 2019
  Du er hermed inviteret!! Fredag den 25. oktober inviteres til åbning af vores nye flotte lokaler på Østergade 107 i Aabybro, hvor vi åbner Butikscafé Nord-Bo - De Gule Værksteder. Vi glæder os til at se dig. Læs mere...
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`