Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Samtaleteknikker

  13. august 2019
  Spændende kommende kursus - På dette kursus vil vi sætte fokus på de gensidige kommunikative udfordringer, der kan være i mødet med mennesket med autisme, set fra begge parters synsvinkler.
  Læs mere
 • Kun ét nummer pr. 1/8

  11. juli 2019
  Pr. 1. august har vi gjort det nemmere for dig at finde ud af, hvor du ringer til. Vi har nu kun telefonhenvendelse i vores administrative afdeling på Lindholm Brygge, hvorfra du vil blive stillet om til rette vedkommende.
  Læs mere
 • Sommerlukket

  28. juni 2019
  Vi holder sommerlukket fra den 15. juli og borgere i vore dagtilbud har opstartsdag den 8. august. God sommer.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`