Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Nye datoer for forældrekursus

  22. september 2022
  Formålet med kurset er at give deltagerne en større viden om den individuelle autismeprofil, og karakteristika om hvordan det understøttes bedst muligt i hverdagen således, at trivsel og udvikling fremmes.

  Som et nyt indholdpunkt vil der også være fokus på autisme og kravafvisning samt ufrivilligt skolefravær.
  Læs mere
 • Småfolk i Butikscafé Nord-Bo

  20. september 2022
  Som noget helt nyt åbner Butiks Café Nord-Bo i Aabybro mere målrettet op for gæster med små børn.

  De har derfor indrettet et lille legeområde, der er adgang til pusleplads, ammehjørne og mulighed for at sætte sig med et brætspil, lidt lækkert fra caféen og en hyggelig snak.

  Værkstederne er også begyndt at producere div. varer til børneuniverset.
  Læs mere
 • Børne- og ungeindsats

  15. september 2022
  Vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu har et nyt tilbud med fokus på børn- og unges trivsel.

  Børne- og ungeindsatsen er et 360 graders tilbud med afsæt i en individuelt tilrettelagt indsats. Indsatsen foregår i tæt samarbejde med forældre, fagpersoner, skole og andre relevante personer i barnets /den unges netværk.
  Læs mere
Statement1.png
Statementb.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`