Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Ny medarbejder søges til bomiljø

  05. maj 2022
  Har du erfaring i at arbejde fagligt med personer med en autismespektrumforstyrrelse samt evt. komorbide diagnoser og belastningssymptomer?

  - eller anden relevant erfaring fra specialområdet og herunder bostøtte? Så er der måske dig vi søger?
  Læs mere
 • Afdelingsleder til De Gule Værksteder

  29. april 2022
  Nu har du muligheden for at blive en del af Autismecenter Nord-Bo som afdelingsleder for den beskyttede beskæftigelse - "De Gule Værksteder" i Aabybro.

  Følg på links til uddybende beskrivelser af stillingen samt ledelsesværdierene og giv dig selv tid til at se præsentationsfilmen om De Gule Værksteder.

  Kontakt os gerne for dialog. Vi ser frem til at læse netop din motiverede ansøgning til afdelingslederstillingen.
  Læs mere
 • Ferie info om påsken

  07. april 2022
  STU-afdelingen og administrationen holder lukket fra og med mandag den 11. april og starter op tirsdag den 19. april. De Gule Værksteder holder lukket fra Skærtorsdag den 14. april og starter ligeledes op igen tirsdag den 19. april.

  Du kan altid finde info om vores åbningsperioder i vores årskalender.
  Læs mere
Statement1.png
Statementb.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`