Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Ferieinfo for dagtilbuddene

  09. juli 2021
  Idag er sidste dag inden ferien for STU-afdelingen i Nørresundby, og de starter op igen mandag den 9. august på Lindholm Brygge. De Gule Værksteder i Aabybro starter deres ferie fra og med uge 29. De starter op igen torsdag den 12. august.

  Læs mere
 • Hovedenummeret lukket

  08. juli 2021
  Du kan evt. sende en mail til pågældende medarbejder. Mailadresser finder du under Kontakt - Personaleoversigt. Ved akutte emner kan du kontakte ledelsen telefonisk. Deres kontaktinfomationer finder du også finder på vores hjemmeside.

  Rigitg god sommer til alle jer derude.
  Læs mere
 • Nyt spændende kursus og redskab

  02. juli 2021
  AutismeProfil-Job henvender sig til ansatte ved jobcentre, der i forvejen har et grundlæggende kendskab til målgruppen, og som ønsker at benytte sig af samtaleredskabet i arbejdsmarkeds- og uddannelsesmæssig udredning af borgere med en autismespektrumforstyrrelse.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`