Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Forrygende Grand Opening

  03. september 2021
  Igår gik Grand Opening af Café Bryggen af stablen med et brag af en åbningsfest. Der manglede ikke noget, der var officiel åbning med klipning af den røde snor, forstander Jesper Schmith var på talerstolen, der var god musik, lækker mad, solskin og masse af glade mennesker.
  Læs mere
 • Grand Opening af Café Bryggen

  24. august 2021
  Invitation: I STU afdelingen har de igennem lang tid, trænet for at bage de helt perfekte cookies og boller og brygge den gode kaffe. Endelig må de åbne og det skal naturligvis markeres.

  Derfor håber vi, at I alle har lyst til at komme omkring Lindholm Brygge 2-4 og fejre åbningen sammen med os?


  Læs mere
 • Angstbehandlingsprogrammet Cool Kids ASF

  17. august 2021
  Vi udbyder nu angstbehandlingsprogrammet Cool Kids ASF, som er udviklet og tilpasset de vanskeligheder, som børn med autisme ofte oplever. Programmet tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi og indeholder bl.a. afspændingsøvelser, metoder til at udfordre bekymringstanker og se angsten i øjnene, samt forældretræning.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`