Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • Åbent Hus i STU afdelingen

  11. september 2019
  Onsdag den 6. november kl. 19.00-21.00.

  Det vil glæde os at se elever, forældre, lærere, pædagoger, UU-vejledere og andre interesserede til en forhåbentlig informativ og hyggelig aften.
  Læs mere
 • Vi søger nye kollegaer

  30. august 2019
  Er du vores nye kollega? Vi har netop slået tre nye stillinger op i vores Boafdeling. Så er du på udkig efter drømmejobbet eller kender du en i dit netværk, der kunne være interessret, så kan du finde alle stillingsbeskrivelserne under Ledige stillinger.
  Læs mere
 • Hjemmesiden omstruktureres

  19. august 2019
  Vi er i øjeblikket ved at ændre på hjemmesidens struktur og indhold grundet den specialisering vi har foretaget i vore afdelinger. Der vil løbende bliver ændret på indhold og opsætning, og hvis du ikke kan finde den information du leder efter, er du velkommen til at sende os en mail eller ringe på 98 27 90 02.
  Læs mere

Autismecenter Nord-Bo ligger i Nordjylland og har afdelinger placeret i Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune.

Vi er en ikke-erhvervsdrivende fond, der blev etableret 3. januar 1998. Formålet med Autismecenter Nord-Bo er at skabe så gode udviklingsmuligheder for mennesker med en autismespektrumforstyrrelse som muligt. Autismecenter Nord-Bo er ikke sat i verden for at generere økonomisk overskud og derfor bliver et evt. overskud jf. fondsvedtægterne omsat i tiltag, der sikrer fondsformålet.

Alle mennesker er forskellige og derfor er Autismecenter Nord-Bos filosofi, at der skal gives helt individuel støtte og vejledning i alle de indsatser der ydes.

Autismecenter Nord-Bo yder støtte til personer indenfor hele autismespektret fra personer med lavere mentalt funktionsniveau til personer med højere mentalt funktionsniveau.

Alle ansatte på Autismecenter Nord-Bo har speciale i at arbejde med personer med en autismespektrumforstyrrelse.

 

TRACK THIS

 

 

Klik for at se video om Autismecenter Nord-Bo.

Nord-Bo på Facebook

`