Sidste nyt fra Autismecenter Nord-Bo

 • AutismeProfil-Job

  02. februar 2023
  Autismecenter Nord-Bo har afholdt et to-dags AutismeProfil-Job kursus for jobcenter medarbejdere i Næstved kommune.

  Fra deres Brush-Up dag, der belv afholdt efter medarbejderen har brugt materialet i praksis, fik vi nogle spændende udtalelser med på vejen fra jobcentermedarbejderne, som vi gerne vil dele:
  Læs mere
 • Børne- og ungeindsats

  01. februar 2023
  Vidste du, at Autismecenter Nord-Bo har et specialiseret team, som tilbyder et helheds- og praksisorienteret tilbud til børn med autisme??

  Det henvender sig til børn og unge, som oplever mistrivsel, skolevægring eller udfordringer i hjemmet, hvor der er brug for en specialiseret autismefaglig indsats i børnehaven, skolen, hjemmet eller i fritidslivet.
  Læs mere
 • Autisme og ungdomsuddannelser

  30. januar 2023
  Har du set vores kursus om Autisme og Ungdomsuddannelser/videregående uddannelser?
  Kurset henvender sig til fagpersoner, som ønsker en grundlæggende introduktion og viden om autisme, samt hvilke udfordringer der kan opstå i overgange til en ny uddannelse samt under selve uddannelsen.
  Læs mere
Statement1.png
Statementb.png

Uddrag fra idegrundlaget

"Det grundlæggende pædagogiske udgangspunkt for arbejdet i Autismecenter Nord-Bo er, at vi har at gøre med mennesker, som på trods af en autismespektrumforstyrrelse, er meget forskellige og derfor har helt unikke og individuelle muligheder og behov.

Autismecenter Nord-Bo tilbyder en vifte af muligheder, som tilpasses det enkelte menneske. Alle indsatserne planlægges 100 % individuelt udfra den enkeltes forudsætninger, behov og ikke mindst de mål, som der er for den enkelte."

Autismecenter Nord-Bo på facebook

`