Seksualvejledningsforløb

Tumler du nogen gange med tanker som handler om Sex & Seksualitet?

Er du nogen gange usikker på din egen seksualitet?

Er du nogen gange i tvivl om hvem du skal snakke med om Sex & Seksualitet?

Har du lyst til at vide mere om Sex og Seksualitet – og hvilke betydning det har for dig?

Vi  tilbyder individuelle seksualvejledningsforløb om Sex & Seksualitet til unge og voksne med autisme. Forløbet tilpasses dine helt personlige ønsker og behov.

Emnerne er mange, og det er op til dig hvad du har behov for at tale om, også selvom emnerne ikke står her. Ingen emner er for små eller store, pinlige eller tabu.

Det kan for eksempel være emner som:

  • Pubertet, onani, samleje, orgasme, kønssygdomme, porno m.m.

eller:

  • Følelser, sanser, kønsidentitet, kropssprog, nonverbal/verbal kommunikation, grænsesætning, parforhold, venskaber og kærester m.m.

eller:

  • Dating, kommunikation på de sociale medier, hvordan passer jeg på mig selv så jeg               ikke krænker andre eller selv bliver krænket, sund/usund seksuel adfærd m.m.

 

Hvor?
Rådgivningen kan enten foregår hjemme hos dig, eller på Autismecenter Nord-Bo, Lindholm Brygge 2-4, 1. sal, 9400 Nørresundby.  Hvis samtaler skal foregå i hjemmet hos dig tillægges kørsel (400 kr. pr. time + 3,53 kr. i km-takst pr. kørt km).

Hvem?
Målgruppen unge og voksne med ASF.

Sammen med dig og evt. en mentor/vejleder som du føler dig tryg ved, sammensættes et forløb på 5 samtaler. Du bliver selvfølgelig vejledt i, hvilke emner som giver mening for dig at tale om.

Hvordan?
Første samtale er et opstartsmøde/afklarende samtale, hvor vi sammen taler om hvad du gerne vil vide noget om, eller hvilke form for støtte/vejledning du måtte have behov for, i forhold til emnet seksualitet. Samtalen ved vores første møde skal danne baggrund for de efterfølgende 4 samtaler.

At skulle tale om egen seksualitet, og evt. problemstillinger og udfordringer, kan for nogle være grænseoverskridende. Det er helt naturligt. Selvom det kan være svært og måske grænseoverskridende, opfordre vi til at du har en bisidder med, som kan hjælpe dig med at huske hvad vi har talt om.

Vi tager naturligvis hensyn til fortrolighed og tavshedspligt. Personfølsomme oplysninger sikres, jf. GDPR.

Hvem vil du møde?
Specialpædagogisk konsulent og seksualvejleder Mette Bang.

Specialpædagogisk konsulent og seksualvejleder Tina Nørgaard Jensen.

Hent indstillingsskema.

Du kan sende på sikkerpost her: https://nordbo.signflow.dk/webapp/securemailbox/new

Pris: 6700 kr.