Send sikkert til Autismecenter Nord-Bo

Hvis der skal sendes personfølsomme oplysninger, skal det gøres som sikker mail, så andre ikke kan opsnappe oplysningerne og vi kan sende og modtage sikre mails til og fra alle!

Kommuner og øvrige der kan sende sikkert/har installeret sikker e-mail og som ønsker at sende sikker e-mails til Autismecenter Nord-Bo, kan benytte sikkerpost@nordbo.dk

OBS: Vi kan maksimalt modtage sikker e-mails på 18 MB pr. mail. Er der behov for at fremsende en større mail, anbefales det at dele filerne og sende i flere mails.

Ikke offentlige instanser:
Modtag sikker mail:
Hvis Autismecenter Nord-Bo sender personfølsomme oplysninger til en modtager, som ikke har en sikker mail-adresse, gøres dette ved, at man modtager en almindelig mail med et link til den sikre mail, som kun kan åbnes ved at man identificerer sig med en kode, som man modtager fra Autismecenter Nord-Bo i en sms. Modtageren kan efterfølgende besvare mailen sikkert på samme måde, som man normalt besvarer mails. Der kan også vedhæftes dokumenter.

Send sikker mail: Hvis man vil sende sikker mail til Autismecenter Nord-Bo, gøres dette via dette link: SEND SIKKERT TIL AUTISMECENTER NORD-BO.  

Ved spørgsmål til ovenstående, ret henvendelse Autismecenter Nord-Bo, Susanne Kristensen tlf. 20 70 01 98 el. sk@nordbo.dk