Sikker mail

Hvis der skal sendes personfølsomme oplysninger, skal det gøres som sikker mail, så andre ikke kan opsnappe oplysningerne og vi kan sende og modtage sikre mails til og fra alle!

 

Send sikker mail til Autismecenter Nord-Bo

Hvis man vil sende sikker mail til Autismecenter Nord-Bo, gøres dette via dette link: SEND SIKKERT TIL AUTISMECENTER NORD-BO.  

 

Modtag sikker mail fra Autismecenter Nord-Bo

Kommuner og øvrige der har installeret sikker mail, og som ønsker at sende sikre mails til Autismecenter Nord-Bo, kan benytte sikkerpost@nordbo.dk

OBS: Vi kan modtage sikker mails på max 25 MB. Er der behov for at fremsende en større mail, anbefales det at dele filerne og sende i flere mails.

 

Sikker mail fra Autismecenter Nord-Bo til borgere / ikke offentlige instanser

Hvis Autismecenter Nord-Bo sender personfølsomme oplysninger til dig, som ikke har en sikker mailadresse, gøres dette ved, at du enten:

  •  modtager en almindelig mail med et link til den sikre mail. Når du klikker på linket, vil du blive bedt om at logge på MitID med dit CPR-nummer. Når du har godkendt via MitID, bliver den sikker mail automatisk åbnet på din skærm.

eller

  • modtager en almindelig mail med et link til den sikre mail, som kun kan åbnes ved, at du identificerer dig med en kode, som du vil modtage fra Autismecenter Nord-Bo i en sms.

Du kan i begge tilfælde efterfølgende besvare mailen sikkert på samme måde, som man normalt besvarer mails. Der kan også vedhæftes dokumenter.

 

Ved spørgsmål til ovenstående, ret henvendelse Autismecenter Nord-Bo, Susanne Kristensen tlf. 20 70 01 98 el. sk@nordbo.dk

Autismecenter Nord-Bo 
Skansevej 7-9
9400 Nørresundby
Tlf. 98 27 90 02
CVR. 20 95 98 35