Autismecenter Nord-Bo Atrium

atrium.png
06-11-2023

Vi har set meget frem til at præsentere jer for det første tilbud syd for fjorden i Autismecenter Nord-Bo-regi, da vi pr. 1. november har indlemmet ”Atrium” på Letvadvej 3A, 9200 Aalborg i organisationen.

Efter en god og konstruktiv proces overtager Autismecenter Nord-Bo driften af §85 støtten på ”Atrium” på Letvadvej i City Syd. Der bor for nuværende 3 borgere i miljøet, som vi tilstræber på sigt, skal være et botilbudslignende miljø, og vi ser frem til at udvide i takt med at vi får flere beboere. Lejemålene er fine totalt renoverede studio-lejligheder med tilhørende fællesarealer, med en enestående placering i forhold til indkøbs/shopping muligheder, men også for et rigt fritidsliv, samt gode forbindelser med offentlig transport i alle retninger.

Jannie Friis der er iværksætteren bag Atrium, bliver ansat som Projektleder på Autismecenter Nord-Bo, for på den måde at kunne fortsætte sit gode samarbejde med borgerne, og fokusere på driften og udviklingen af miljøet, ved at overdrage en del af opgaverne til den dygtige og specialiserede administration, Autismecenter Nord-Bo har. Samt at Jannie og fremtidige medarbejdere bliver en del af en større og veldrevet organisation med mange års erfaring indenfor en lang række indsatser på autismeområdet.

Afdelingens nye navn bliver ”Autismecenter Nord-Bo Atrium” og alle indstillinger skal fremadrettet ske til Autismecenter Nord-Bo, der kan dog altid tages kontakt til projektleder Jannie Friis eller viceforstander Lasse Irming Andreasen for besøg og supplerende oplysninger.