Nyheder

 

 

  • Ny medarbejder søges til bomiljø05-05-2022Har du erfaring i at arbejde fagligt med personer med en autismespektrumforstyrrelse samt evt. komorbide diagnoser og belastningssymptomer? - eller anden relevant erfaring fra specialområdet og herunder bostøtte? Så er der måske dig vi søger?
  • Afdelingsleder til De Gule Værksteder29-04-2022Nu har du muligheden for at blive en del af Autismecenter Nord-Bo som afdelingsleder for den beskyttede beskæftigelse - "De Gule Værksteder" i Aabybro. Følg på links til uddybende beskrivelser af stillingen samt ledelsesværdierene og giv dig selv tid til at se præsentationsfilmen om De Gule Værksteder. Kontakt os gerne for dialog. Vi ser frem til at læse netop din motiverede ansøgning til afdelingslederstillingen.
  • Ferie info om påsken07-04-2022STU-afdelingen og administrationen holder lukket fra og med mandag den 11. april og starter op tirsdag den 19. april. De Gule Værksteder holder lukket fra Skærtorsdag den 14. april og starter ligeledes op igen tirsdag den 19. april. Du kan altid finde info om vores åbningsperioder i vores årskalender.
  • Velkommen til ny hjemmeside01-04-2022Vi har fornøjelsen af at præsentere et nyt layout på vores hjemmeside. Fokus har været at lette navigeringen på siden, så du som bruger, lettere kan få et overblik over de indsatser og ydelser, som vi leverer. Vi håber i vil tage godt imod den.
  • Sidste navn på plads24-03-2022Så har vi det sidste navn på plads til Autismekonference Nordjylland 2022. Vi er glade for at præsentere oplægsholder til konferencen Malene Lauritsen. Malene Lauritsen er professor, overlæge og leder af forskningsenheden i Børne- og Ungdomspsykiatrien, Aalborg. Marlene vil give os et indblik i Børne- og Ungdomspsykiatrien pr. 2022 og sætte fokus på udviklingen i forhold til diagnosticering af børn og unge med autisme/komorbiditet.
  • Autismecenter Nord-Bo er én af 11 leverandører på landsplan23-03-2022Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at vi har vundet udbuddet på autisme/voksenområdet hos Socialstyrelsen (VISO). Autismecenter Nord-Bo er én af 11 leverandører på landsplan der er kommet i betragtning, og det betyder, at konsulenterne fra Viden & Udvikling gennem de næste 5 år fortsat kan løse opgaver på det specialiserede område.
  • Verdens Autismedag22-03-2022På lørdag den 2. april er det verdens autismedag, og vi glæder os til at deltage med en stand til arrangementet Autismedag i Aalborg. Bag initiativet står Landsforeningen Autisme Kreds Nordjylland og Autisme- og Aspergerforeningen Aalborg. Det hele foregår på Kaffefair i Aalborg.